Selvitä sähköpostin käyttöön liittyvät ongelmat työpaikalla - lataa ilmainen kysely

Sähköposti vie koko ajan enemmän aikaa työpäivästä, ja sähköpostin aiheuttama ahdistus ja stressi kasvaa. Aiemmin hyvänä pidetty sähköposti koetaankin nykyään hallitsemattomana ja ahdistavana työkaluna.

Syynä tähän on se, että työpaikoilta puuttuu kokonaan ohjeet siitä, miten sähköpostia käytetään järkevästi ja tehokkaasti. Eivätkä työntekijät tiedä, kuinka usein heidän pitäisi olla sähköpostin kautta tavoitettavissa.

Tämän johtaa siihen, että pitkin työpäivää päivystetään sähköpostin parissa. Eli keskeytetään vähän väliä tekeillä olevaa työtä, jolloin tärkeät työt jäävät taka-alalle tai kesken.

 

 

 

Vaikka yleinen käsitys onkin, että sähköposti vie paljon aikaa ja hermoja, on harvassa työpaikassa tiedossa, mitkä sähköpostiin liittyvät yksittäiset ongelmat koetaan kaikista pahimmiksi.

Sitä tietoa kartoittamaan olen luonut kyselyn, jolla sähköpostiin liittyvät ongelmat saadaan nopeasti kartoitettua.

Lataa alta ilmainen kysely ja jaa se nimettömänä työyhteisöllesi. Ja jos haluat jakaa kyselyn sähköisenä, ota yhteyttä minna@verkkokatu.fi, niin annan sinulle oman linkin, jonka voit jakaa juuri sinun työpaikallasi.


minna2, netti.png

Kirjoittaja Minna Saariniemi on diplomi-insinööri ja yrityksen Verkkokatu perustaja. Hän kirjoittanut kaksi kirjaa, luonut kolme verkkokurssia ja hän pitää Ajanhallinnan koulutuksia ja Sähköpostihallinnan koulutuksia yrityksille ja kunnille.