Etäisyys tekee taikojaan

Ideoita, inspiraatiota ja iloa

Tervehdys täältä rapakon takaa San Diegosta. Tulin tänne kolmen päivän seminaariin saamaan uusia ideoita, inspiraatiota ja tapaamaan ihania ihmisiä.

Jäljellä muutama päivä reissua, ja nyt onkin tarkoituksena tutustua kaupunkiin ja piipahtaa Meksikon puolelle.

Yrittäminen on usein yksinäistä puuhaa, toisin kuin päivätöissä, jossa tottui näkemään ihmisiä säännöllisesti. Ja jos ei asiaan kiinnitä tietoisesti huomiota, saattaa ajautua potemaan kaipuuta ihmisten pariin.

Kun olet oikeassa seurassa, energiaa riittää

Itse teen yleensä töitä kodista käsin, joten välillä pitää vähän potkia itseään tapaamaan enemmän ihmisiä.

Siksi on ollut ihana olla täällä samanhenkisten, positiivisten ja toisiaan tukevien ihmisten parissa. Sielu lepää, kun kaikki ovat samassa tilanteessa ja kaikki haluavat toisilleen vain parasta.

 
Kurssin valmentajia Pam Hendrickson, Mike Koenings ja Lisa Sasevich

Kurssin valmentajia Pam Hendrickson, Mike Koenings ja Lisa Sasevich

 

Sisäinen kelloni on elänyt Suomen aikaa koko matkan, mutta kahdelta aamuyöstä aloitetut päivät eivät ole haitanneet lainkaan.

Taas sai havaita sen, että jos on innostunut ja inspiroivien ihmisten ympärillä, energiaa ja intoa kyllä riittää. Sitä ei muutaman tunnin yöunet pysty viemään.

Yrittäminen on luomista ja auttamista

Tämän inspiroituneen ja innostuneen tunteen pakkaan laukkuuni, ja pidän siitä tiukasti kiinni kotiin palattuani.

Yrittäminen lähtee aina halusta toteuttaa itseään ja luoda tuotteita ja palveluita, joilla voi auttaa muita. Ja sitä pyrin nyt tekemään entistä paremmin. Elämä on parhaimmillaan luomista, itsensä löytämistä ja omannäköisen seikkailun elämistä.

Ja sen kokeminen ei ole kiinni paikasta tai ajasta. Mutta välillä tekee älyttömän hyvää päästä vähän kauemmas ihan fyysisestikin, ja saada ihan kunnolla etäisyyttä omaan arkeensa.

Silloin silmät avautuvat ja näkee taas paremmin, mikä on oikeasti tärkeää juuri minulle, ja mitä minun kannattaa tehdä seuraavaksi.

Käytännön vinkkejä kodin ja ajan järjestämiseen

Mammakaveri.fi-sivuston ihana luoja Katja Koski haastatteli minua kodin järjestämisestä ja ajajanhallinnasta sekä äitiydestä sen kaiken keskellä.

Käy kuuntelemassa haastattelu, saat siitä hyviä vinkkejä.

Pääset haastatteluun alla olevasta linkistä

http://mammakaveri.fi/podcast-52-tarinaa-aitiydesta-koti-kuntoon-minnan-kanssa/


Kirjoittaja Minna Saariniemi on diplomi-insinööri ja yrityksen Verkkokatu perustaja. Hän kirjoittanut kaksi kirjaa, luonut kolme verkkokurssia ja hän pitää Ajanhallinnan koulutuksia ja Sähköpostihallinnan koulutuksia yrityksille ja kunnille.