Ajanhallinta - Minna Koivisto

Tehokkuutta työpäivään!

Kamppailetko näiden asioiden kanssa:

 • Jatkuvat keskeytykset tekevät keskittymisestä erittäin hankalaa

 • Avokonttorissa työskenteleminen tuntuu vaikealta tai lähes mahdottomalta

 • Tiedät viivytteleväsi, muttet tiedä miten muuttaa tilannetta

 • Menetät hermosi tehottomien ja turhien kokousten kanssa

Järkevää tekemistä, ei uupumista

Tehokas ajankäyttö ja kyky organisoida tehtäviä ovat avainasemassa, kun tavoitellaan hyviä tuloksia ja työssä viihtyvyyttä.

Aikaa ei voi hallita, mutta omaa ajankäyttöä voi ja kannattaa hallita. Sillä, miten tehokkaasti ja järkevästi aikansa käyttää, on suuri merkitys tuottavuuteen ja työssä viihtyvyyteen.

Tehokas ajankäyttö ei ole sitä että tehdään enemmän, vaan tehdään järkevämmin – tehdään asioita tietoisesti.

Enemmän aikaa - vähemmän stressiä

On olemassa kahdenlaista kiirettä:

1) Turhaa kiireellisyyttä, joka johtuu huonosta työpäivän ja tehtävien organisoinnista. Sählätään siellä täällä mutta ei saada juurikaan aikaiseksi. Tämä on niin sanottua turhaa kiireellisyyttä, ja se on todella yleistä nykypäivänä.

2) Sitten on sellaista kiirettä, kun töitä on paljon tai liikaa.

Minun tehtäväni on opettaa työntekijöitä hallitsemaan työpäiviänsä tehokkaasti. Silloin opitaan erottamaan nuo kaksi kiirettä toisistaan. Ja silloin ei enää tule sitä ensimmäistä kiirettä, kun oma kontrollin tunne työpäivän aikana lisääntyy ja tehtävät saadaan hoidettua ajallaan.

Samalla opitaan tunnistamaan ne tilanteet, kun töitä on oikeasti liikaa.

Koulutus avasi meidän silmät, saimme konkreettisia ohjeita oman ajankäytön hallintaan. Opituilla menetelmillä saimme selätettyä erilaisia aikasyöppöjä työpaikalla ja tehostettua toimintaamme.
— Niina Saariniemi, Toimitusjohtaja, Aton Oy


Koulutuksen rakenne on seuraava

 1. LAPA-menetelmä: LAPA-menetelmän avulla varmistat, että kaikki tehtävät tulevat tehdyiksi ajallaan eikä mikään tehtävä unohdu.

 2. Viisi askelta tehokkaaseen kokoukseen: Turhat, liian pitkät ja tehottomasti vedetyt kokoukset syövät tehokkuutta, heikentävät työmotivaatiota ja tulevat kalliiksi yrityksille.

 3. Vältä keskittymisen sudenkuopat: Opitaan välttämään ajanhallinnan myyttejä, joiden luullaan parantavan keskittymistä, vaikka todellisuudessa ne vaikeuttavat keskittymistä, syövät tehokkuutta ja aiheuttavat stressiä.

 4. Eroon viivyttelystä: Viivyttely on yksi suurimpia tuottavuuden ongelmia ja stressin aiheuttajia. Käydään läpi kolmen askeleen prosessi, jonka avulla opitaan eroon viivyttelystä.

 5. Rutiinit työpäivän avuksi: Käyttämällä rutiineja apuna työpäivän aikana saadaan työpäivistä paljon tehokkaampia ja samalla vapautuu paljon energiaa.

 6. Varmista riittävä energiataso: Parhaimmatkin menetelmät ja rutiinit menevät käytännössä hukkaan, jos energiataso on alhaalla ja puhti poissa. Käydään läpi keinot korkean energiatason varmistamiseksi.

Palautetta koulutuksen käyneiltä

 • "Minusta koulutus oli niin loistava, että koulutusmateriaalin voisi jakaa koko talolle"

 • "Kouluttaja oli erinomainen"

 • Kiitos koulutuksesta, ihmiset tykkäsivät kovasti ja nyt alammekin kehittämään omia ”pelisääntöjämme” tämän pohjalta.

 • "Konkreettinen, vaikutti toimintatapaan"

 • "Oli hyvä koulutus, antoi ajattelemisen aihetta :) Kannatan myös sitä sähköpostikoulutusta, siitä olisi varmasti hyötyä toimistotyötä tekeville"

 • "Selkeä kokonaisuus, oli hyvällä tavalla panostettu esitykseen"

 • "Hyvä esitys ja selkeät käytännöt"

Koulutus löytyy myös koulutus.fi-sivulta, jossa se on saanut arvosanan 5/5 tähteä.


Koulutuksen hinta

Koulutus kestää n. 2h riippuen osallistujien aktiivisuudesta. Toivon aktiivisuutta, että voidaan puhua juuri niistä ongelmista, jotka ovat kuulijoille aktiivisia. Osallistujamäärä/koulutus on max 40.

Koulutuksen hinta on 1 590 € + alv.
 

Ajanhallinnan koulutus

Avainnippu osallistujille

Jokainen osallistuja saa koulutuksesta Avainnipun eli 6 sivua sisältävän tiedoston, jossa kerrataan jokaisen ongelman ratkaisu.

Näin osallistujien ei tarvitse muistaa ulkoa, mistä on puhuttu pari tuntia. Ja he pääsevät välittömästi omalla työpisteellään soveltamaan koulutuksessa oppimiaan menetelmiä.
 Tulosta koulutusmateriaali

Voit tulostaa esitteen Ajanhallinnan koulutuksesta ja Sähköpostihallinnan koulutuksesta klikkaamalla vieressä olevaa kuvaa.


 

 


Ota yhteyttä

 • Jätä viesti alle

 • Tai kirjoita viesti osoitteeseen minna@verkkokatu.fi

 • Tai soita numeroon 050 352 7429

 
 

Verkkokatu

Voit myös tilata koulutuspäivän, jossa pidetään:

Sähköpostihallinnan koulutus aamupäivällä ja
Ajanhallinnan koulutus iltapäivällä

Kysy lisää!